top of page
  • A keresztény előadó-művészet önzetlen támogatását pártoló magánszemélyek és gazdálkodó szervezetek minél szélesebb csoportjának felkutatása, összefogása.

 

  • A csoportok működtetésének, fenntartásának, oktatásának, fejlesztésének a célja, közös előadó-művészeti tevékenységek lehetőségének megteremtése, tekintettel arra, hogy ezen csoportokban zenél, alkot, énekel, táncol és folytat mindenféle művészeti tevékenységet idősebb és fiatal, foglalkoztatott és munkanélküli, fogyatékkal élő, beteg és egészséges, családban és család nélkül élő, külföldi, nemzetiségi és magyar. Ezzel együttesen hirdetve a megvalósítható összefogást, békét, szeretetet, toleranciát és erőszakmentességet.

  • A Golgota Művészeti Alapítvány munkáját egy 7 tagú kuratórium felügyeli. Tagjai: Czirják Mária (a kuratórium elnöke), Mark Zeeman, Hellinger András, Benedek Judit, Fekete György, Marsi Erika, Batta Katalin.

 

A Golgota Gospel Kórust a Golgota Művészeti Alapítvány

szervezetén keresztül Ön is támogathatja!

Felajánlásokat szeretettel várunk az alábbi számlára:

K&H Bank: 1040 0205 0003 0171 0000 0008

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

e-mail: info@golgotagospel.hu

1073 Budapest, Erzsébet Krt. 13.

CÉLUNK:

 A Golgota Gospel Kórus és a Golgota Keresztény Gyülekezet szárnyai alatt működő művészeti csoportok – Dicsőítő csapat, Gospel Kórus, Gyermekkórus és más csoportok – előadó-művészeti tevékenység feltételeinek megteremtése, ezzel elősegítve, hogy a magyar társadalom minél szélesebb rétegei számára megismertesse és megkedveltesse a keresztény előadó-művészetet és az ebbe a körbe sorolható amatőr művészeti csoportok tevékenységét.

GOLGOTA

Művészeti Alapítvány

Az alapítvány főbb adatai:

Adószám: 18877881-1-42

Nyilvántartási szám: 01-01-0012412

Az alapítvány székhelye: 1073 Budapest Erzsébet Krt.13.

Képviselő neve: Czirják Mária kuratórium elnöke

Az alapítvány célja szerinti besorolása: Kulturális és információs, kommunikációs tevékenység

Az alapítvány típusa: magán alapítvány

Az alapítvány jellege: nyílt

Az okirat kelte:2017.01.03.

A bírósági határozat jogerőre emelkedésének időpontja: 2017.03.14.

bottom of page